Producties als freelancer

Op deze pagina vindt je verschillende producties die ik als freelancer heb gemaakt.

 

In de mini-documentaire ‘De Zwarte Makamba – Een dappere moeder met lef’ wordt de innerlijke kracht die moederschap aanwakkert duidelijk in beeld gebracht. Deze productie is in samenwerking met Kenneth Asporaat gemaakt.

 

 

 

Migratie naar Nederland
Er zijn veel Curaçaoënaars die denken dat verhuizing naar Nederland al hun problemen zal oplossen, maar niets is minder waar. In de voorlichtingsfilm ‘Djis Pa Bo sa’ wordt uitgelegd welke denkfouten er gemaakt worden bij het migreren van Curaçao naar Nederland.

 

Kunta Rincho Durft!
Voor OCAN heb ik een serie over gendergelijkheid in de Antilliaanse samenleving gemaakt.

 

De Naakte Antilliaan.
Met Archell Thompson heb ik meerdere producties gemaakt, deze trailer heb ik over één van zijn eerste theaterstukken ‘De Naakte Antilliaan’, gemaakt.

 

 

Onderstaande reportage over Archell heb ik als werknemer van MTNL gemaakt.

Oasis-Game
In opdracht van Kurt Schoop heb ik enkele reportages gemaakt over het wijk-project ‘Oasis-game’ waar Kurt coördinator van was.

 

 

IDFA Doclab
Voor IDFA, International Documentary Festival Amsterdam, heb ik onder andere een reportage gemaakt over hun digitale afdeling ‘Doclab’.

 

 

 

Ni bon, ni malu.
Voor de Hogeschool Rotterdam heb ik een reportage gemaakt over taalbeheersing bij Antilliaanse studenten in Nederland.

%d bloggers liken dit: